Wednesday, November 15, 2017

Blouse Mengandung & Menyusu Termurah Edisi Nov 2017

Alhamdulillah..blouse menyusu terbaru MARISSA dah masuk..kali ni menggunakan material velvet milk silk..sangat gebu dan lembut..paling penting baju menyusu MARISSA ni sangat memudahkan ibu-ibu menyusu..hanya perlu selak je tanpa perlu buka zip dan butang. Ironless dan tahan lasak. Siap ada poket tau mommies..mmg tak rugi try..

MARISSA NURSING & MATERNITY BLOUSE  

RM45/PCS + RM7 pos

No automatic alt text available.
RM45.00

AVAILABLE:
PETITE,REGULAR.BIG

RM45.00

AVAILABLE:
PETITE,REGULAR.BIG

RM45.00

AVAILABLE:
PETITE,REGULAR.BIG

RM45.00

AVAILABLE:
PETITE,REGULAR.BIG

RM45.00

AVAILABLE:
PETITE,REGULAR.BIG

RM45.00

AVAILABLE:
PETITE,REGULAR.BIG

RM45.00

AVAILABLE:
PETITE,REGULAR.BIG

RM45.00

AVAILABLE:
PETITE,REGULAR.BIG

RM45.00

AVAILABLE:
PETITE,REGULAR.BIG

RM45.00

AVAILABLE:
PETITE,REGULAR.BIG


Saturday, September 30, 2017

Blouse Menyusu Memudahkan Penyusuan Susu Ibu



Assalamualaikum..

Terima kasih mommies berkunjung ke butik online kakzai..InsyaAllah kakzai akan bantu mommies yang preggy dan breastfeed untuk dapatkan pakaian yang sesuai.Semoga pengorbanan mommies mengandung dan menyusukan bayi di rahmati Allah.

Kalau rasa malas nak scroll blog dan line slow boleh whatsapp je kak zai..bagitau cari baju apa..size apa..prefer warna apa..nanti kakzai tolong carikan ya..

Boleh add fb kakzai Zaifaa Adnan atau 

WHATSAPP

Owh ya..baju kakzai ni semua khas untuk menyusu tau..bukaan kebanyakannya selak je tanpa zip dan butang..senang dan selesa untuk ibu dan baby.






✿ MAJESTIC NURSING BLOUSE RM49 

Alhamdulillah blouse menyusu ni kami dah restock design baru..cepat sangat stok surut sbb ramai  customer yg beli selai akan repeat untuk design lain pulak..
Blouse menyusu ni sangat selesa..sangat memudahkan mommies untuk susukan baby..hanya selak je kat dada..takde zip atau butang.Tak payah nak iron tau..tahan lasak.










AVAILABLE SIZE :
REGULAR,BIG

AVAILABLE SIZE :
REGULAR,BIG


AVAILABLE SIZE :
REGULAR,BIG

AVAILABLE SIZE :
BIG

AVAILABLE SIZE :
BIG




✿ CHIC BEAUTY NURSING BLOUSE RM39 


 AVAILABLE SIZE:
CB 54 : BIG
CB 53 : PETITE,REGULAR,BIG
CB 50 : BIG

  AVAILABLE SIZE:
CB 48 : PETITE,REGULAR,BIG
CB 47 : PETITE,REGULAR,BIG
CB 45 : BIG,REGULAR

 AVAILABLE SIZE:
CB 44 : PETITE
CB 43 : PETITE,REGULAR,BIG
CB 40 : PETITE,BIG,REGULAR
CB 39 : PETITE,REGULAR,BIG

 AVAILABLE SIZE:
CB 38 : PETITE,REGULAR
CB 37 : REGULAR,BIG
CB 36 : BIG
CB 35 : PETITE,REGULAR,BIG

 AVAILABLE SIZE:
CB 34 : PETITE,REGULAR,BIG
CB 33 : REGULAR
CB 32 : PETITE,REGULAR,BIG
CB 31 : PETITE,REGULAR,BIG

  AVAILABLE SIZE:
CB 28 : PETITE
CB 26 : REGULAR
CB 25 : REGULAR,BIG
CB 23 : REGULAR

 AVAILABLE SIZE:
CB 22 : REGULAR
CB 21 : PETITE
CB 18 : BIG
CB 12 : REGULAR

✿  CHINTA 

NURSING MATERNITY BLOUSE  

 - - - - - - - - - - - - - - - - - -


HARGA : RM59.00 + RM7 POS

CLEARANCE SALE : RM39.00 + RM7 POS



~ Material Milk Silk

~ Bukaan menyusu selak sahaja, tanpa zip atau butang.

~ Kain lapik dada besar dan labuh agar tidak mudah terselak dengan sendiri.

~ Fabrik mudah basuh, mudah kering, mudah iron / tak perlu iron, tak melekap di badan (pilih saiz yang besesuaian)



QC316

AVAILABLE : 
S,M,2XL




QC312

AVAILABLE : 
XS,S,M,L,2XL




QC317

AVAILABLE : 
S




QC311

AVAILABLE : 
XS,S,M,L




QC320

AVAILABLE : 
XS,S,M,L








QC313

AVAILABLE : 
S,M,L,2XL



QC314

AVAILABLE : 
XS,S,M,L,2XL





QC318

AVAILABLE : 
XS,S,M,L





QC319

AVAILABLE : 
XS,S,M,L,2XL




QC301

AVAILABLE : 
S







QC310

AVAILABLE : 
S,M





QC309

AVAILABLE : 
S,M,L




QC308

AVAILABLE : 
S,M,L


QC307

AVAILABLE : 
XS,S,M,L





QC306

AVAILABLE : 
XS,S,M









QC304

AVAILABLE : 
XS,S,M,L








QC302

AVAILABLE : 
XS,S,M,L

KOLEKSI DI BAWAH HARGA NORMAL

RM59/PCS


QC212


AVAILABLE : XL,2XL




QC208

AVAILABLE : XL,2XL




QC201

AVAILABLE : M,2XL


QC122

AVAILABLE : XS





QC111

AVAILABLE : XS,S


QC108

AVAILABLE : XS,S


QC103

AVAILABLE : XS






✿ ELLA MISAKI 

NURSING & MATERNITY BLOUSE  

 - - - - - - - - - - - - - - - - - -

RM59.00 + RM6 POS







Maternity friendly, lipatan kiri kanan membuatkan baju expand semasa preggy, tapi slim effect semasa tak preggy

Nursing selak jer, bukaan silang di dada dengan nursing cover inside (pic dibawah)

Material: Smooth Milk Silk: Selesa, mudah gosok/ tak perlu gosok terutama warna gelap. Tak mudah kedut, kekal licin sepanjang hari, tak panas, tak jarang.


QM109
RM59+RM6 POS
Material : Milk Silk Velvet

AVAILABLE :
XS,S,M,XL,2XL



QM105
RM59+RM6 POS
Material : Milk Silk Velvet

AVAILABLE :
XS,M






QM101
RM59+RM6 POS
Material : Milk Silk Velvet

AVAILABLE :
2XL


QM108
RM59+RM6 POS
Material : Milk Silk Velvet

AVAILABLE :
XS,2XL


QM207

AVAILABLE : 
XS,M,L,XL


QM203

AVAILABLE : 
XS,S,M,L,XL

QM209

AVAILABLE : 
XS

QM201

AVAILABLE : 
XS,M,L,2XL




QM202

AVAILABLE : 
L


QM206

AVAILABLE : 
XS,S,L,XL


QM205

AVAILABLE : 
XS,M


QM204

AVAILABLE : 
XS,L,XL


QM210

AVAILABLE : 
XS,S,M,L,XL,2XL

 




✿ CARDIMOMMA 

NURSING  BLOUSE  

 - - - - - - - - - - - - - - - - - -

RM59.00 + RM7.00 pos

Material : Milk Silk Velvet 




CM106

AVAILABLE : BIG

CM105

AVAILABLE : REGULAR,BIG




 CM102

AVAILABLE : REGULAR,BIG

CM110

AVAILABLE : BIG




CM107

AVAILABLE : BIG


✿ JO-ANNA 

NURSING & MATERNITY BLOUSE  

 - - - - - - - - - - - - - - - - - -

RM55.00 + RM7.00 pos

Material : Milk Silk Velvet 

~ TAK PERLU IRON
~ SELESA SANGAT2, TAK PANAS PUN
~ MUDAH CUCI BOLEH MASUK MESIN, MUDAH KERING
~ KAIN BOLEH MEMERI- sangat comfortable! Mesti try baru tau.

Bukaan menyusu bahagian tengah disediakan dengan kain lapik dada bahagian dalam, hanya perlu selak tapi tidak mudah terselak dengan sendiri. Bukaan ditengah, tak nampak pun macam anda pakai baju menyusu! 



P/S : MODEL JO-ANNA PAKAI SIZE PETITE







QJ208
RM55.00
MILK SILK VELVET

AVAILABLE SIZE :
EXTRA


QJ210
RM55.00
MILK SILK VELVET

AVAILABLE SIZE :
BIG



✿ EMILIA EXCLUSIVE 


BLOUSE MENYUSU 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Material:

High Quality Chiffon Fabric, Tebal dan tidak menampakkan warna kulit.
Badan Full Lining - Tak nampak tali pakaian dalam atau warna kulit ( seperti yang saya selalu risaukan jika beli baju chiffon biasa), 
Lengan tidak berlining kerana kami gunakan chiffon tebal.
Lapik cover dada : Milk Silk fabric (Smooth) untuk keselesaan anda dan bayi 

Bukaan Zip Tengah : 14 inci - Zip panjang memudahkan ibu-ibu menyesuaikan bukaan untuk menyusu.
Lapik Dalam Cover Dada: Mempunyai Kain Lapik dalam cover bahagian dada, selepas adjust bukaan zip, selak sahaja kain lapik dada untuk menyusu. Disediakan khas menjaga sesi penyusuan anda agar tidak berlaku bukaan zip menyebabkan bahagian atas terdedah.
Baju Berpoket
Tangan Bergetah dan berzip : Wudhu Friendly
Cutting A-cut dan jalur ditengah - Slim effect.



EE105
RM89.00 
NOW SALE  RM49.00 

AVAILABLE: M,L



EE104
RM89.00 
NOW SALE  RM49.00 

AVAILABLE: M,XL



EE103
RM89.00 
NOW SALE  RM49.00 



AVAILABLE: L




EE102
RM89.00 
NOW SALE  RM49.00 



AVAILABLE: L


✿ AURORA  

NURSING & MATERNITY BLOUSE  

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

RM59.00 + RM7.00 pos


Material : Milk Silk Velvet

Material: Milk Silk Velvet : Selesa, mudah gosok/ tak perlu gosok terutama warna gelap. Tak mudah kedut, kekal licin sepanjang hari, tak panas, tak jarang.

Ada lipatan istimewa di kiri dan kanan supaya baju boleh expand semasa preggy. Walau preggy 9 bulan pun boleh! 

Proper covering for muslim lady (muslimah). Also a modest fashion for non-muslim.
Cover properly, with comfort and style.

Easy care fabric: Easy to clean and dry, normal washing machine setting, advised not to dry under direct sunlight for fabric color to last longer. Easy to iron, not easy to crumple. 
Easy to handle for busy mom; Iron-fold-take and wear ( will not crumple when fold properly)

Not clinging to body like certain lycra.

Not thin but not stuffy to wear, try our special milk silk fabric attire now!



P/S : MODEL AURORA PAKAI SIZE S


QA207
RM59.00
MILK SILK VELVET

AVAILABLE : S,XL


QA209
RM59.00
MILK SILK VELVET

AVAILABLE : XS,XL,2XL


QA202
NOW SALE : RM49.00
RM59.00

AVAILABLE :2XL


QA204
NOW SALE : RM49.00
RM59.00

AVAILABLE : XS,S


QA210
RM59.00
MILK SILK VELVET

AVAILABLE : XS,S,M,L,XL


QA208
RM59.00
MILK SILK VELVET

AVAILABLE : XS,S,M,L,XL,2XL


QA203
NOW SALE : RM49.00
RM59.00


AVAILABLE : XS,S,XL,2XL


QA205

AVAILABLE : S






QA206
RM59.00
MILK SILK VELVET

AVAILABLE : M,XL,2XL



 AURORA  BLACK SERIES 

NURSING & MATERNITY BLOUSE  

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

RM59.00 + RM7.00 pos

Material : Milk Silk Velvet

Black Series: Top plain black didatangkan dalan size L dan XL sahaja. Buat ibu2 yang gemarkan hitam untuk ilusi lebih kurus. Bak kata pujangga, hitam itu menawan :) 

Material: Milk Silk Velvet : Selesa, mudah gosok/ tak perlu gosok terutama warna gelap. Tak mudah kedut, kekal licin sepanjang hari, tak panas, tak jarang.

Ada lipatan istimewa di kiri dan kanan supaya baju boleh expand semasa preggy. Walau preggy 9 bulan pun boleh! 

Proper covering for muslim lady (muslimah). Also a modest fashion for non-muslim.
Cover properly, with comfort and style.

Easy care fabric: Easy to clean and dry, normal washing machine setting, advised not to dry under direct sunlight for fabric color to last longer. Easy to iron, not easy to crumple. 
Easy to handle for busy mom; Iron-fold-take and wear ( will not crumple when fold properly)

Not clinging to body like certain lycra.
Not thin but not stuffy to wear, try our special milk silk fabric attire now!


QA220

AVAILABLE: L & XL 


QA218

AVAILABLE: L & XL 


QA215

AVAILABLE: L & XL 


QA216

AVAILABLE: L & XL 


QA213

AVAILABLE: L & XL 




QA211

AVAILABLE: L & XL 


QA214

AVAILABLE: L & XL 


QA212

AVAILABLE: L & XL 


✿ RAZIA NURSING BLOUSE  

 - - - - - - - - - - - - - - - - - -

RM89.00 (tidak termasuk pos)




ZAKEEYA DENIM BLUE

AVAILABLE : S,M


ZAKEEYA DENIM GREEN

AVAILABLE : M


ZAKEEYA DENIM MAROON

AVAILABLE : S,M


ZAKEEYA DENIM PURPLE PINK

AVAILABLE : S,M

✿ RAZIA NURSING & MATERNITY BLOUSE  

 - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Material: Bubble printed

Color: Dark Blue

Pattern: Floral

- Material TIDAK PERLU GOSOK

- Material yang jatuh dan beralun

- Material tidak melekat pada badan

- Menyusu dengan hanya selak sahaja

- Inner dengan lubang penyusuan di bahagian kiri dan kanan 

- Inner dari kain cotton yang lembut dan sejuk

- Mempunyai poket di sisi kanan baju

- Menutupi punggung, tetapi tidak terlalu labuh

- Design lebar di bahagian pinggul/punggung


RAZIA 2.0 Nursing Blouse - Floral Blue

RAZIA BLUE

RM79.00

AVAILABLE : S


✿ RIYAZ NURSING & MATERNITY BLOUSE  

 - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Material: Premium Moss Crepe (Stretchable)
Ciri-ciri baju:
- Bukaan menyusu berbentuk U.
- Menyusu hanya dengan selakan sahaja!
- Poket di sisi kanan baju
- Top: A cut (Labuh dan longgar)

----
Ukuran baju:

Saiz: Bahu | Panjang Tangan | Dada | Pinggang | Punggung | Labuh Baju
S: 14" | 22" | 38" | 36" | 44" | 35-36"
M: 15" | 22" | 40" | 38" | 46" | 35-36"
L: 16" | 23" | 42" | 40" | 48" | 35-36"
XL: 17" | 23" | 44" | 42" | 50" | 35-36"


RIYAZ  DUSTY BLUE
RM69.00 

 AVAILABLE : S,XL,2XL


 RIYAZ  DUSTY PINK

RM69.00 

 AVAILABLE : XL


 RIYAZ  PURPLE LILAC

RM69.00 

 AVAILABLE : M,L,XL,2XL





RIYAZ  MEDALLION
RM85.00 

 AVAILABLE : S,M



RIYAZ  MAROON RED
RM85.00
 AVAILABLE : L,XL


 FILZAH JUBAH SELUAR NURSING  

 - - - - - - - - - - - - - - - - - -

SPECIAL OFFER : RM119.00 (FREE pos)
Normal : RM129.00

1 SET BLOUSE +PALAZO

Material : Milk Silk Velvet

Bukaan Menyusu : Selak sahaja tanpa zip dan butang (Ada Inner)

Ada Poket

Seluar ada butang boleh laras

Tahan lasak,Takjarang,Lembut dan Selesa

Tak perlu Iron




QF108
RM129.00 NOW RM119 FREE POS
Material : Milk Silk Velvet

AVAILABLE : L



QF109
RM129.00 NOW RM119 FREE POS
Material : Milk Silk Velvet

AVAILABLE : XL



 DEENA NURSING OFFICEWEAR  

 - - - - - - - - - - - - - - - - - -

RM89.00 + RM6 POS

Made of Premium Cotton material (non stretchable)

- Hand cuffed with button

- Pull up outer layer to breastfeed

- With soft inner material

- Split at both right and left side of bottom area

Ukuran Kemeja Nursing

-------------------------------------

Saiz : Bahu | Ukurlilit Dada | Ukurlilit  Pinggang | Ukurlilit ​ Punggung | Panjang Tangan | Labuh Baju

S : 14.5" | 36" | 34" | 38" | 22" | 34"

M : 15" | 38" | 36" | 40" | 22" | 34" 

L : 15.5" | 40" | 38" | 42" | 23" | 34.5"

XL : 16" | 42" | 40" | 44" | 23" | 34.5"

XXL : 17" | 44" | 42" | 46" | 23" | 34.5"








DEENA NURSING OFFICEWEAR
GREY SMALL STRIPE
RM89.00 + RM6
PREMIUM COTTON

AVAILABLE: XL






DEENA NURSING OFFICEWEAR
TYRIAN PURPLE
RM89.00 + RM6
PREMIUM COTTON

AVAILABLE: S



DEENA NURSING OFFICEWEAR
CHOC
RM89.00 + RM6
PREMIUM COTTON

AVAILABLE: S,M,2XL



DEENA NURSING OFFICEWEAR
BLACK WITH GREEN STRIPE
RM89.00 + RM6
PREMIUM COTTON

AVAILABLE: S



DEENA NURSING OFFICEWEAR
OPAL PURPLE
RM89.00 + RM6
PREMIUM COTTON

AVAILABLE: S,M,L,XL,2XL


 SARAH NURSING BLOUSE  

 - - - - - - - - - - - - - - - - - -

RM69.00 + RM6 POS



SARAH PINK PAISLEY
RM69.00 + RM6 POS
KOREAN SILK

AVAILABLE : L




SARAH NEON ORANGE
RM69.00 + RM6 POS
KOREAN SILK

AVAILABLE : L







 SOFIYYA BLOUSE  

 - - - - - - - - - - - - - - - - - -

RM69.00 + RM6 POS

Material: Quality Stretchable Cotton
Color: Black, Blue, White
Design: Abstract
Ciri-ciri baju:
- Longgar & labuh menutup punggung
- Bukaan selak dwi layer di bahagian dada beserta inner untuk memelihara aurat
- Kain yang sejuk, selesa dan serap peluh. Sesuai dipakai ke mana-mana walaupun dalam cuaca panas.
- Material bercorak menyembunyikan kesan susu bocor pada baju

- Ibu tetap tampil bergaya walaupun berpakaian labuh!




SOFIYYA ABSTRACT MIX COLOUR

AVAILABLE : S,M,XL,2XL


SOFIYYA PURPLE PINK ROSE

AVAILABLE : S,M,L,XL,2XL


SOFIYYA RED SMALL FLORAL

AVAILABLE : S,M,L,XL,2XL



SOFIYYA STRIPIS BLACK & WHITE

AVAILABLE : S,M,L,XL,2XL

✿ POLKA NURSING & MATERNITY BLOUSE BLOUSE  

 - - - - - - - - - - - - - - - - - -

SPECIAL OFFER : RM69.00 (tidak termasuk pos)

Material: Cotton Knit
Color: Navy Blue & Polka Dot
Pattern: Plain mix Polka dots

Kelebihan baju:
- Material yang sejuk dan menyerap peluh
- Material mudah memeri memberikan ruang dan keselesaan bagi ibu-ibu mengandung
- Tidak terlalu tebal dan tidak terlalu nipis
- Cutting yang longgar dan selesa
- Lapisan dwi yang mudah diselak untuk menyusu
- Lapisan inner dengan bukaan menyusu di bahagian kiri dan kanan baju
- Tanpa butang, tanpa zip mempercepatkan proses penyusuan


POLKA PURPLE GREY DOT

AVAILABLE: S,M,XL

POLKA NAVY BLUE MIX DOTS

AVAILABLE: XL



POLKA CREAM RED DOTS

AVAILABLE: S,M,XL



POLKA PLAIN NAVY BLUE MIX DOTS

XL



✿ ROSSA NURSING TOP  

 - - - - - - - - - - - - - - - - - -

RM59.00 TAK TERMASUK POS

Ciri-ciri baju:
- Longgar & labuh menutup punggung
- Bawah baju berbentuk melengkung (U)
- Bukaan selak di bahagian dada beserta inner untuk memelihara aurat
- Kain yang selesa dan serap peluh. Sesuai dipakai ke mana-mana walaupun dalam cuaca panas.
- Material bercorak menyembunyikan kesan susu bocor pada baju
- Ibu tetap tampil bergaya walaupun berpakaian labuh!

Ukuran:
Saiz = Bahu | Dada | Pinggang | Punggung | Labuh Tangan | Labuh Baju
S = 14.5" | 36" | 34" | 38" | 21.5" | 36"
M = 15" | 38" | 36" | 40" | 22" | 36.5"
L = 16" | 40" | 38" | 42" | 22" | 37"
XL = 17" | 42" | 40" | 44" | 22" | 37.5"
XXL = 17.5" | 44" | 42" | 46" | 22.5" | 38" 



ROSSA NURSING BLACK LACE
RM59.00 EXCLUDE POS

AVAILABLE : S,2XL




ROSSA NURSING BLACK & WHITE FLLORAL
RM59.00 EXCLUDE POS

AVAILABLE : S,2XL



✿ RANIA BY AME 

                                   - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
PRICE: RM95.00 tak termasuk pos



✿ BREE  

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

PRICE : RM89.00 tak termasuk pos

♡ SYARIAH COMPLIANCE. Cutting Labuh untuk penampilan Muslimah yang Sopan
♡ DESIGN TRENDY. Gold Metal Wudhu Zip di lengan tangan yg sangat STYLO
♡ VERSITLE. Cantik digayakan dengan palazo/skirt/jeans
♡ EASY MAINTENANCE. Mudah digosok
♡ BUKAAN MENYUSU SELESA. SELAK dengan pelapik yang MUDAH dan CEPAT untuk menyusu



BREE TUNIC GOLD
RM89.00

AVAILABLE : XL




✿ NURSING BLOUSE AME 

---------------------------------------------

RANIA TUNIC

- Premium Lycra
- Tunic Neck
- Long Sleeves with Cuffs
- Nursing friendly with nursing inner sewn together


RANIA LIGHT PURPLE
RM89.00 FREE POS
Premium Quality Lycra
Nursing Opening : Selak Ke Kiri Kanan (ADA INNER)

AVAILABLE : S,M,L,XL


RANIA TEAL
RM89.00 FREE POS
Premium Quality Lycra
Nursing Opening : Selak Ke Kiri Kanan (ADA INNER)

AVAILABLE : S,M,L,XL






RANIA YELLOW
RM89.00 FREE POS
Premium Quality Lycra
Nursing Opening : Selak Ke Kiri Kanan (ADA INNER)

AVAILABLE : XL



RANIA MILO
RM89.00 FREE POS
Premium Quality Lycra
Nursing Opening : Selak Ke Kiri Kanan (ADA INNER)

AVAILABLE : XL,2XL





RANIA GREY
RM89.00 FREE POS
Premium Quality Lycra
Nursing Opening : Selak Ke Kiri Kanan (ADA INNER)

AVAILABLE : M,L,XL


✿ MADEEHA NURSING BLOUSE  

- - - - - - - - - - - - 

PRICE: RM89.00 FREE POS


Material: Korean Lycra
Color: Grey, Black, White
Design: Stripes/Abstract

MADEEHA BLOUSE R3308 RM89 

AVAILABLE: XS,S,XL

MADEEHA SKIRT R5044 RM89 


Material: Moss Crepe
Color: Peach
Design: Polkadots

MADEEHA BLOUSE R3309 RM89 

AVAILABLE: XS,L




Material: Moss Crepe
Color: Multicolor
Design: Geometry

MADEEHA BLOUSE R3311 RM89 

AVAILABLE: S,XL

MADEEHA SKIRT R5046 RM89 


Material: Moss Crepe
Color: Purple,Blue,Black
Design: Stripe

MADEEHA BLOUSE R3312 RM89 

AVAILABLE: XS,S,M,L,XL

MADEEHA SKIRT R5047 RM89 


Material: Moss Crepe
Color: Black & Red
Design: Floral

MADEEHA BLOUSE R3313 RM89 

AVAILABLE: XS,S,M,L,XL

MADEEHA SKIRT R5048 RM89 


Material: Moss Crepe
Color: Purple Pink
Design: Roses

MADEEHA BLOUSE R3314 RM89 

AVAILABLE: XS,S

MADEEHA SKIRT R5049 ROSES RM89 
MADEEHA SKIRT R5050 MAROON/MAGENTA RM89 


Material: Moss Crepe
Color: Grey
Design: Plain

MADEEHA BLOUSE R3315 RM89 

AVAILABLE: XS,S,XL




Material: Moss Crepe
Color: Deep Green
Design: Plain

MADEEHA BLOUSE R3317 RM89 

AVAILABLE: XS


SKIRT RAMONA R5801 RM89 

Material: Chiffon Crepe With Lining
Color: Black & Skin

UKURAN:

L/XL:
Pinggang: 27"-37"
Punggung: Up to 60"
Labuh: 39"-40"

AVAILABLE: L/XL

✿ BLOUSE RADWA   

                                       - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

PRICE ; RM79.00 FREE POS

Material: Cotton Stretchable
Design: Floral

Ciri-ciri baju:

- Longgar & labuh menutup punggung
- Bukaan V didada yang boleh diselak beserta inner untuk memelihara aurat
- Kain yang selesa dan serap peluh. Sesuai dipakai ke mana-mana walaupun dalam cuaca panas.
- Material bercorak yang dapat menyembunyikan susuk tubuh pemakai
- Material bercorak juga dapat menyembunyikan sebarang kesan susu 'bocor' pada baju.
- Hujung tangan bergetah yang boleh ditarik untuk mengambil wudhuk
- Ibu tetap tampil bergaya walaupun berpakaian labuh!





AVAILABLE: XS,S,L,2XL




✿ BLOUSE MAYSOON BY ARRAUDHAH  

                                       - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

PRICE : RM89.00 FREE POS

Material: Como Crepe
Warna: Mustard
- Blouse Labuh menutup punggung
- Hanya perlu selak untuk menyusukan si manja
- Bukaan berbentuk 'U' di bahagian dada yang boleh diselak yang didatangkan dengan inner
- Tiada zip!
- Tiada butang!
- Poket di sebelah kanan
- Butang di hujung tangan untuk memudahkan berwudhuk
** Sesuai dipakai ke pejabat, ke majlis rasmi, majlis keraian dan bersiar-siar
** Sesuai dipakai dengan skirt labuh, seluar jeans, seluar 'slack' dan palazzo



MAYSOON COFFEE
RM89.00
COMO CREPE
AVAILABLE: M,XL




MAYSOON PEACH
RM89.00
COMO CREPE
AVAILABLE: 2XL


MAYSOON MUSTARD
RM89.00
COMO CREPE
AVAILABLE: XL,2XL

BUKAAN MAYSOON


✿ BLOUSE MENYUSU MADEENA   

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


PRICE :RM95.00 FREE POS

Material: Como Crepe
- Blouse labuh/'Long Top' menyusu 
- Hanya perlu selak untuk menyusukan si manja
- Dengan inner yang mempunyai 2 lubang akses untuk penyusuan sebelah kiri dan kanan
- Tiada zip!
- Tiada butang!
- Poket di sebelah kanan
- 'Hidden zip' di hujung tangan untuk memudahkan berwudhuk
- Belah tepi sebelah kiri dan kanan untuk memudahkan 'supermom' bergerak lebih pantas!
** Sesuai dipakai ke pejabat, ke majlis rasmi, majlis keraian dan bersiar-siar
** Sesuai dipakai dengan skirt labuh, seluar jeans, seluar 'slack' dan palazzo



BUKAAN MENYUSU MADEENA LONG TOP


MADEENA GREY
RM95.00

AVAILABLE : S,2XL

MADEENA PEACH
RM95.00

AVAILABLE : XL,2XL


✿ REENA 2.0 NURSING & MATERNITY T-SHIRT   

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

SPECIAL PRICE : RM79.00 FREE POS
MATERIAL : COTTON STRECHABLE

Ciri-ciri baju:
- Longgar & labuh menutup punggung
- Bukaan selak di bahagian dada beserta inner untuk memelihara aurat
- Kain yang selesa dan serap peluh. Sesuai dipakai ke mana-mana walaupun dalam cuaca panas.
- Material bercorak menyembunyikan kesan susu bocor pada baju
- Ibu tetap tampil bergaya walaupun berpakaian labuh!






Sila klik
 

Copyright © Zaifaa Collections. Designed by Whitey Mommy