Produk Terkini

Wednesday, February 15, 2017

Inner Menyusu


Memudahkan mommies nak susukan baby walaupun xde nursing cover..
Boleh cover perut dari terselak
Boleh cover miss B
Kalau pakai baju yang nursing friendly (zip di dada) sangat digalakkan pakai inner ni tau..
Takde la miss B tu terexpose sangat tau mommies

Nak order ble terus whatsapp



SLEEVELESS RM28.00
LONG SLEEVE RM35.00

POSTAGE RM7.00

Material memang sangat selesa..mommies tak perlu risau panas..
















Memudahkan mommies nak susukan baby walaupun xde nursing cover..
Boleh cover perut dari terselak
Boleh cover miss B
Kalau pakai baju yang nursing friendly (zip di dada) sangat digalakkan pakai inner ni tau..
Takde la miss B tu terexpose sangat tau mommies

Nak order ble terus whatsapp



SLEEVELESS RM28.00
LONG SLEEVE RM35.00

POSTAGE RM7.00

Material memang sangat selesa..mommies tak perlu risau panas..















Wednesday, February 1, 2017

Skirt & Seluar Muslimah


UNTUK DETAIL DAN LAGI BANYAK PILIHAN
 SILA KE www.skirtmuslimah.com





































✿ SELUAR SLACK AR-RAUDHAH 
----------------------

RM99.00 TAK TERMASUK POS







Material: Poly Visco
Material ini tahan lasak, tidak memeri, tidak berkilat dan tidak mudah melekap/melekat pada badan

Ciri-ciri seluar:
- Pinggang separuh getah dan bercangkuk ('hook')
- Pinggang mempunyai lubang tali pinggang
- Mempunyai zip di hadapan seluar
- Poket di kiri dan kanan seluar
- Seluar cutting longgar 

WIDE PALAZZO 
----------------------

RM99.00 TAK TERMASUK POS






Material: Poly Visco
Material ini tahan lasak, tidak memeri, tidak berkilat dan tidak mudah melekap/melekat pada badan

Warna: Khaki dan hitam
Ciri-ciri seluar:
- Pinggang separuh getah dan bercangkuk ('hook')
- Pinggang mempunyai lubang tali pinggang
- Mempunyai zip
- Poket di kiri dan kanan seluar
- Seluar kembang di bahagian bawah

















UNTUK DETAIL DAN LAGI BANYAK PILIHAN
 SILA KE www.skirtmuslimah.com





































✿ SELUAR SLACK AR-RAUDHAH 
----------------------

RM99.00 TAK TERMASUK POS







Material: Poly Visco
Material ini tahan lasak, tidak memeri, tidak berkilat dan tidak mudah melekap/melekat pada badan

Ciri-ciri seluar:
- Pinggang separuh getah dan bercangkuk ('hook')
- Pinggang mempunyai lubang tali pinggang
- Mempunyai zip di hadapan seluar
- Poket di kiri dan kanan seluar
- Seluar cutting longgar 

WIDE PALAZZO 
----------------------

RM99.00 TAK TERMASUK POS






Material: Poly Visco
Material ini tahan lasak, tidak memeri, tidak berkilat dan tidak mudah melekap/melekat pada badan

Warna: Khaki dan hitam
Ciri-ciri seluar:
- Pinggang separuh getah dan bercangkuk ('hook')
- Pinggang mempunyai lubang tali pinggang
- Mempunyai zip
- Poket di kiri dan kanan seluar
- Seluar kembang di bahagian bawah
















 

Copyright © Zaifaa Collections. Designed by Whitey Mommy