Wednesday, February 15, 2017

Inner Menyusu


Memudahkan mommies nak susukan baby walaupun xde nursing cover..
Boleh cover perut dari terselak
Boleh cover miss B
Kalau pakai baju yang nursing friendly (zip di dada) sangat digalakkan pakai inner ni tau..
Takde la miss B tu terexpose sangat tau mommies

Nak order ble terus whatsapp



SLEEVELESS RM28.00
LONG SLEEVE RM35.00

POSTAGE RM7.00

Material memang sangat selesa..mommies tak perlu risau panas..















Wednesday, February 1, 2017

Skirt & Seluar Muslimah


UNTUK DETAIL DAN LAGI BANYAK PILIHAN
 SILA KE www.skirtmuslimah.com





































✿ SELUAR SLACK AR-RAUDHAH 
----------------------

RM99.00 TAK TERMASUK POS







Material: Poly Visco
Material ini tahan lasak, tidak memeri, tidak berkilat dan tidak mudah melekap/melekat pada badan

Ciri-ciri seluar:
- Pinggang separuh getah dan bercangkuk ('hook')
- Pinggang mempunyai lubang tali pinggang
- Mempunyai zip di hadapan seluar
- Poket di kiri dan kanan seluar
- Seluar cutting longgar 

WIDE PALAZZO 
----------------------

RM99.00 TAK TERMASUK POS






Material: Poly Visco
Material ini tahan lasak, tidak memeri, tidak berkilat dan tidak mudah melekap/melekat pada badan

Warna: Khaki dan hitam
Ciri-ciri seluar:
- Pinggang separuh getah dan bercangkuk ('hook')
- Pinggang mempunyai lubang tali pinggang
- Mempunyai zip
- Poket di kiri dan kanan seluar
- Seluar kembang di bahagian bawah
















 

Copyright © Zaifaa Collections. Designed by Whitey Mommy